Niemelän Kylänäyttelijät ry
Niemelän kylänäyttelijät ryOhjelmistoKalenteriYhteystiedotKulissien takanaLinkit
Jäseninfo

Niemelän Kylänäyttelijät ry

Niemelän Kylänäyttelijät ry. on tuottanut Ylivieskassa lämminhenkistä kesäteatteria jo vuodesta 1988!

Toimimme yhteistyössä Ylivieskan seudun kansalaisopiston kanssa.

 

Vuosi / kesä 2023

Niemelän kesäteatterissa esitetään kesällä 2023 Heikki Luoman kirjoittama maalaiskomedia

AKKARALLI, ohjaus Matti Juntunen

Kesällä 2023 Niemelän kesäteatterissa selvitellään Hurmalaisen poikamiesisännän - voisipa jopa sanoa peräkammarin pojan - Veijon vaimonhankintapuuhia. Talon ohjaksia tiukasti hyppysissään pitävä vanhaemäntä Bertta on lähdössä poikansa yllyttämänä marttaporukan kanssa Viron matkalle.

Äidin poissaollessa Veijo päättää vihdoin hommata itselleen emännän, mutta mistä? Kontaktipalvelustapa tietenkin. Veijon tietämättä ja kielloista huolimatta taloon on tilattu myös maatalouslomittaja.

Soitto Suomenselän Kontaktipalveluun saa aikaan tapahtumaketjun, jossa väärinkäsitykset seuraavat toisiaan. Miten Veijo selviytyy ”tissinkoitosta”? Mitä naapurin leskiemäntä on vailla? Kuka lypsää ja kenet? Entä mitä kaikki muut naiset talossa tekevät? Erinäisten käänteiden siivittämänä Veijoa viedään todelliseen akkaralliin.

Luvassa on hillittömän hauskaa tilannekomiikkaa pursuava näytelmä, jossa nähdään akkoja ihan riesaksi asti!

 

AKKARALLIN on käsikirjoittanut Heikki Luoma.

Luoma tunnetaan lukuisista tv-käsikirjoituksista ja suosituista sarjoista. Niitä ovat mm. Matkalaukkukostaja, Vain muutaman huijarin tähden, Peräkamaripojat, Mooseksen perintö, Turvetta ja timantteja ja Pirunpelto.

Lavalla nähdään Niemelän kesäteatterista tuttuja kasvoja sekä uusia tulokkaita.

Näytelmän ensi-ilta pe 30.6. klo 19.

Muut esitykset 2.-16.7.2023, yhteensä 12 esitystä.

Lippujen ennakkomyynti: Kirppis Ruusunen (Viljavarastontie 1, Ylivieska) 1.6.2023 alkaen© 2023 Niemelän Kylänäyttelijät ry. • Niemelänkyläntie 355, 84100 Ylivieska • 2192414-9 • 044 338 8393 • Sähköposti